Σεισμοσ Καστορια : Πώς θα μετατρέψετε μεγάλα Twitter threads σε αναγνώσιμη ... / Δυτικά της καστοριάς της τάξης των 4,9 ρίχτερ.

Σεισμοσ Καστορια : Πώς θα μετατρέψετε μεγάλα Twitter threads σε αναγνώσιμη ... / Δυτικά της καστοριάς της τάξης των 4,9 ρίχτερ.. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 ρίχτερ σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Κύριε χουλιάρα είμαι κάτοικος καστοριάς και σήμερα το πρωί νιώσαμε τον σεισμό. Ο σεισμός είχε επίκεντρο 24 χιλιόμετρα δυτικά/νοτιοδυτικά της καστοριάς. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στα ελληνοαλβανικά. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην πόλη της καστοριάς, αλλά και στις γύρω περιοχές.

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στα ελληνοαλβανικά. Δυτικά της καστοριάς και εστιακό βάθος 5 χλμ. Σεισμός σημειώθηκε νωρίς το πρωί της παρασκευής (01.11.2019), ο οποίος ταρακούνησε την καστοριά και περιοχές της ηπείρου. Σεισμός πάνω από 4 ρίχτερ κοντά στην καστοριά. Τι λένε οι σεισμολόγοι για τον σεισμό στα ελληνοαλαβανικά σύνορα.

Σεισμός στα Γρεβενά: 6,6 Ρίχτερ - 13 Μαΐου 1995 (εικόνες ...
Σεισμός στα Γρεβενά: 6,6 Ρίχτερ - 13 Μαΐου 1995 (εικόνες ... from www.star-fm.gr
Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην πόλη της καστοριάς, αλλά και στις γύρω περιοχές. Τι λένε οι σεισμολόγοι για τον σεισμό στα ελληνοαλαβανικά σύνορα. Δυτικά της καστοριάς της τάξης των 4,9 ρίχτερ. Σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα (00:31), σήμερα τετάρτη το επίκεντρο του σεισμού καταγράφεται στο χωριό πτεριά του δήμου καστοριάς. Ο σεισμός είχε επίκεντρο 24 χιλιόμετρα δυτικά/νοτιοδυτικά της καστοριάς. Κύριε χουλιάρα είμαι κάτοικος καστοριάς και σήμερα το πρωί νιώσαμε τον σεισμό. Ο πραγματικός πληθυσμός της πόλης ανέρχεται στους 20.000 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Το άρθρο σεισμοσ τωρα καστορια εμφανίστηκε πρώτα στο εκκλησια online.

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε και την καστοριά, το απόγευμα της τετάρτης.

Όπως ενημερωθήκαμε από τις τοπικές αρχές, δεν έχουν αναφερθεί ζημιές. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε και την καστοριά, το απόγευμα της τετάρτης. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της βόρειας ελλάδας και. Τι λένε οι σεισμολόγοι για τον σεισμό στα ελληνοαλαβανικά σύνορα. Ο σεισμός έγινε αισθητός τόσο στην πόλη της καστοριάς όσο και σε άλλες πόλεις. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην καστοριά. Σεισμός έντασης 3,8 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην καστοριά νωρίς το πρωί. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,7 ρίχτερ. Σεισμός σημειώθηκε νωρίς το πρωί της παρασκευής (01.11.2019), ο οποίος ταρακούνησε την καστοριά και περιοχές της ηπείρου. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην καστοριά και πιο συγκεκριμένα 10 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της λίμνης ορεστιάδας. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 18 χιλιόμετρα δυτικά της καστοριάς, ενώ το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα πέντε χιλιόμετρα. Δυτικά της καστοριάς και εστιακό βάθος 5 χλμ. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 r σημειώθηκε πριν από λίγο, στις 00:31, με το επίκεντρο να εντοπίζεται έξω από την πόλη της καστοριάς και σε απόσταση 44 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της.

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της παρασκευής (1/11), η οποία «ταρακούνησε» την καστοριά. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην καστοριά. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της βόρειας ελλάδας και. Δεν αναφέρθηκαν θύματα ή ζημιές. Μπορείτε να μας δώσετε περισοτερα στοιχεία για τους σεισμούς στην περιοχή μας.

EL - Μαρτυρίες ΣΕΙΣΜΟΣ!!! Παιδιά λιποθύμησαν την πρώτη ...
EL - Μαρτυρίες ΣΕΙΣΜΟΣ!!! Παιδιά λιποθύμησαν την πρώτη ... from www.el.gr
Σεισμός σημειώθηκε νωρίς το πρωί της παρασκευής (01.11.2019), ο οποίος ταρακούνησε την καστοριά και περιοχές της ηπείρου. Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην καστοριά. Ανησύχησαν οι κάτοικοι της καστοριάς από σεισμική δόνηση που σημειώθηκε τα ξημερώματα του βορειοδυτικά της αθήνας και 17 χμ. Δυνατός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της τρίτης προς τετάρτη στην καστοριά και ταρακούνησε την ευρύτερη περιοχή. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της παρασκευής (1/11), η οποία «ταρακούνησε» την καστοριά. Τετάρτη, 12 μαΐου 2021 01:16. Σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα (00:31), σήμερα τετάρτη το επίκεντρο του σεισμού καταγράφεται στο χωριό πτεριά του δήμου καστοριάς. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 38 χιλιόμετρα δυτικά της καστοριάς.

Τι λένε οι σεισμολόγοι για τον σεισμό στα ελληνοαλαβανικά σύνορα.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 18 χιλιόμετρα δυτικά της καστοριάς, ενώ το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα πέντε χιλιόμετρα. Κύριε χουλιάρα είμαι κάτοικος καστοριάς και σήμερα το πρωί νιώσαμε τον σεισμό. Δυνατός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της τρίτης προς τετάρτη στην καστοριά και ταρακούνησε την ευρύτερη περιοχή. Δυτικά της καστοριάς και εστιακό βάθος 5 χλμ. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 r σημειώθηκε πριν από λίγο, στις 00:31, με το επίκεντρο να εντοπίζεται έξω από την πόλη της καστοριάς και σε απόσταση 44 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της. .σεισμοσ σεισμοσ εντοπιζεται σεισμοσ εστιακο βαθοσ σεισμοσ καστορια σεισμοσ μακεδονια σεισμοσ πριν λιγο σεισμοσ σημερα σεισμοσ τωρα. Ανησύχησαν οι κάτοικοι της καστοριάς από σεισμική δόνηση που σημειώθηκε τα ξημερώματα του βορειοδυτικά της αθήνας και 17 χμ. Μπορείτε να μας δώσετε περισοτερα στοιχεία για τους σεισμούς στην περιοχή μας. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στα ελληνοαλβανικά. Σεισμός έντασης 3,8 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην καστοριά νωρίς το πρωί. Ο πραγματικός πληθυσμός της πόλης ανέρχεται στους 20.000 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Ο σεισμός έγινε αισθητός τόσο στην πόλη της καστοριάς όσο και σε άλλες πόλεις. Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την καστοριά μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της τετάρτης.

Δυτικά της καστοριάς της τάξης των 4,9 ρίχτερ. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στα ελληνοαλβανικά. Σεισμός έντασης 3,8 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην καστοριά νωρίς το πρωί. Εντονη σεισμική δραστηριότητα από τις πρωινές ώρες στην καστοριά. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 18 χιλιόμετρα δυτικά της καστοριάς, ενώ το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα πέντε χιλιόμετρα.

Έγκλημα πάθους στην Καστοριά - Η ζήλεια οδήγησε στην άγρια ...
Έγκλημα πάθους στην Καστοριά - Η ζήλεια οδήγησε στην άγρια ... from www.newsit.gr
Δεν κάνω τίποτα περισσότερο από αυτό που μου λέει η καρδιά ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα στην καστοριά. Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που προέρχονται από το. Δεν αναφέρθηκαν θύματα ή ζημιές. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ταρακουνήθηκε η καστοριά και διάφορες περιοχές της δυτικής μακεδονίας. Κύριε χουλιάρα είμαι κάτοικος καστοριάς και σήμερα το πρωί νιώσαμε τον σεισμό. Ακολουθήστε τις ειδήσεις του eretikos.gr στο google news. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 38 χιλιόμετρα δυτικά της καστοριάς. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε αργά το βράδυ της τρίτης στην καστοριά.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του eretikos.gr στο google news.

Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,7 ρίχτερ. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 r σημειώθηκε πριν από λίγο, στις 00:31, με το επίκεντρο να εντοπίζεται έξω από την πόλη της καστοριάς και σε απόσταση 44 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στα ελληνοαλβανικά. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της παρασκευής (1/11), η οποία «ταρακούνησε» την καστοριά. Δεν αναφέρθηκαν θύματα ή ζημιές. Η καστοριά είναι πόλη της μακεδονίας, έδρα του δήμου καστοριάς και πρωτεύουσα της περιφερειακής ενότητας καστοριάς στην δυτική μακεδονία. Ανησύχησαν οι κάτοικοι της καστοριάς από σεισμική δόνηση που σημειώθηκε τα ξημερώματα του βορειοδυτικά της αθήνας και 17 χμ. Όπως ενημερωθήκαμε από τις τοπικές αρχές, δεν έχουν αναφερθεί ζημιές. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε και την καστοριά, το απόγευμα της τετάρτης. Κύριε χουλιάρα είμαι κάτοικος καστοριάς και σήμερα το πρωί νιώσαμε τον σεισμό. Σεισμός σημειώθηκε νωρίς το πρωί της παρασκευής (01.11.2019), ο οποίος ταρακούνησε την καστοριά και περιοχές της ηπείρου. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε επίκεντρο 19 χιλιόμετρα δυτικά της καστοριάς σε εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα. Δεν κάνω τίποτα περισσότερο από αυτό που μου λέει η καρδιά ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα στην καστοριά.

Posting Komentar

0 Komentar